HALVEDAG-WEBINAR
Werk maken van Deconnectie
(voor, tijdens én na je vakantie)

Vertrek je straks op vakantie en wil je graag tips om dan 100% te deconnecteren? Schrijf je vóór je afreis in voor dit webinar op 21 juni, 26 juli of 14 augustus, en ontdek hoe je tijdens je reis je batterijen écht weer kan opladen!

Effectieve inhouse seminars
(3 uur)

Op zoek naar een kort en effectief seminar om een ware deconnectiecultuur te promoten in je organisatie? Met dit halvedag-seminar krijgen je medewerkers alle basisvaardigheden voor een betere balans tussen online en offline, werk en privé.

Interactieve keynotes
(90 min)

Je collega's motiveren en informeren over het belang van deconnectie en de kracht van een digitale detox? Deze interactieve keynote (+/- 1.30u) voor grote groepen is een snelle eerste stap naar een gezonde, gedeconnecteerde bedrijfscultuur.

gratIs iNFOWEBINAR 
"Recht op onbereikbaarheid in de praktijk"

Overweeg je werk te maken van het recht op deconnectie in je organisatie? Reserveer (eventueel samen met je collega's) vrijdagnamiddag 1 maart 2024 van 15 tot 15.45 uur voor het gratis infowebinar. Je krijgt een overzicht van het aanbod van het Huis van Deconnectie, tips om het recht op onbereikbaarheid echt in de praktijk te brengen én alvast enkele praktische adviezen om zelf beter te deconnecteren voor, tijdens en na het werk.